En shoppinghelg i Västerås

Senaste helgen var jag, frun och vår yngsta dotter Elvira i Västerås för en shoppinghelg, där tanken var att handla alla julklappar vi inte redan köpt på nätet.

Vi valde Västerås efter att ha bestämt oss för att besök en stad vi inte riktigt upplevt förut. Så jag bokade hotellrum på Hotel Etage i centrala Västerås. Hotellrummet var tyvärr ingen höjdare. Väldigt standard. Men, jag gillar Nordic Choice erbjudande där både frukost, afternoon Tea och middag ingår i priset. Så det drog upp betyget rejält.

Tyvärr blev inte heller shoppingupplevelsen någon succé. Västerås centrum erbjöd inte mycket och vi tyckte att det var alldeles för utspritt bland butikerna. Så på vägen hem på söndagen så stannade vi vid Ikea och shoppingcentret där och fick en hel del inhandlat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*