Ugnsgrillad kyckling med tabbouleh


Som den svennebanan jag är så känner jag ibland att jag måste servera annat än kokt potatis. Så idag blev det tabbouleh (bulgur med tomat, persilja och lök) och såsen toum som serverades till kyckling som jag kört i ugn på ställning. Det är så kallad “beer can chicken” men utan ölen. Sådana ställningar finns att köpa lite överallt. Jag har köpt mina billigt från AliExpress. Kycklingen blir så mycket godare och helt perfekt tillagad.

Just matlagning är ett stort intresse. Även matätning. Så detta kommer vara en stor del av bloggen, och även YouTube-kanalen jag jobbar på att få igång.

Recept för tabbouleh och toum kommer i separata inlägg. Och det är så jävla gott, så se till att prova det snart!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*