Att vara hemma med barn

Elvira BardÄnda sedan min äldsta dotter Polly var 2 år så har jag haft lyxen att kunna vara hemma med barnen. Mina barn Elliot och Polly bor just nu hemma varannan vecka och hos sin mamma varannan vecka.

Så senaste 5 åren har jag kunnat styra min tid och mitt jobb så pass att jag har kunnat vara ledig med dem den veckan de är hemma. Nu har de börjat skolan, vilket gör att det inte blir på samma sätt längre men när jag ser tillbaka på de här åren av deras smårbarnsår så har Det betytt mycket positivt för vår relation. Både för mig och barnen.

För lite mer än ett år sen så kom lilla Elvira till världen. Och med henne har jag kunnat vara hemma från dag ett och fram till att hon börjar på förskola nu i februari. Jag har blandat hemmaarbete med att vara med henne i 14 månader nu och det har fungerat riktigt bra. Att få denna tid med barnet under bebisperioden är fantastiskt. Något som jag missat med mina andra barn. Det känns som att man bygger ett band till barnet på ett annat sätt. Redan från början. Bygger en bättre grund.

Jag förstår att detta är en lyx, och att långt ifrån alla kan göra detta. Men om du har möjlighet att gå ner i tid på ditt jobb eller vara ledig då och då med din bebis, gör det!

Jag är otroligt tacksam för detta!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*