Björnstad

Har precis läst klart Fredrik Backmans senaste bok “Björnstad”. 

Jag älskar sättet Fredrik skriver och berättar på. Jag har läst alla hans böcker och det finns ingen som jag inte har tyckt om. Har alltid fått känslan att han har haft väldigt roligt när han skriver böckerna.

Denna bok är annorlunda. Alla Fredriks böcker bygger på en grund av allvar, men med mycket humor och roliga, konstiga och skruvade karaktärer runt allvaret. Denna bok bygger på mörka händelser och personöden och allvar rakt igenom.

Men även här har Backman fått till en fantastisk berättelse som fångade mig från början. Jag rekommenderar boken, även för icke hockeyälskare. För även om boken kretsar kring ett hockeylag så är inte det allt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*